Build your equestrian style on quality looks.

Royal Lux by Amanda by Isabella Vociferous Sokka
SL

Sokka Luxuriesin tuotteet ovat laadukkaista, luonnollisista materiaaleista pitkäaikaiseen käyttöön suunniteltuja varusteita ratsastajille ja ratsuille. Luxin kangastuotteet ovat aina konepestävissä käytännöllisyyden varmistamiseksi ja nahkatuotteille annamme pitkän takuun.

SL

Tutustu: Tekijänoikeuksien merkitseminen - Auburn Estate

Sokka Luxuries VY
Kirkkokatu 7
14500 Kalla
Virtuaali-Suomi
aubunrninkartano(at)gmail.com

Auburnin kartanon nuorempi perijätär Amanda Sokka oli tehnyt näyttävän uran mallimaailmassa sekä menestynyt kouluratsastuksen kansainvälisellä huipulla asti. Hevoset, luovuus, loppumaton pääoma sekä kokemus vaateteollisuuden koukeroista olivat yhdistelmä, joka väistämättä johti ajatukseen omaan tyyliin sopivista, laadukkaista ratsastusvarusteista. Amanda esitteli ideansa sisarelleen Isabellalle, ja huolellisen harkinnan jälkeen he päättivät aloittaa pienellä koemallistolla. Etenkin kilpailuvarusteisiin keskittynyt Royal menestyi ja tuotteet loppuivat kesken. Sokilla ei kuitenkaan ollut mikään kiire, vaan vasta Amandan aktiivisen mallin uran päätyttyä nuorempi Sokka alkoi keskittää kaiken tarmonsa sopivien valmistajien etsimiseen.

Löytyi myös liiketila, pieni ja ylelliseksi remontoitu ullakkohuoneisto Kallan keskustasta. Iltapäivän aurinko paistaa suurista ikkunoista sisään ja paras aika tuotteiden tarkasteluun onkin alkuillasta, kun ilta-aurinko kohdistaa luonnollisen valonsa Sokka Luxuriesin tuotteisiin. Putiikki on pieni ja suurin osa ostoksista tehdään verkkokaupan kautta. Osa putiikista on suunnittelutilaa, mutta mikäli poikkeat Kallassa, niin jo taide-elämyksenä Amandan suunnittelmat esillepanot ovat näkemisen arvoisia. Ullakkohuoneiston alkuperäiset, massiivipuiset tukipalkit on jätetty esiin ja lattiaa koristaa valkoinen marmori. Avoinna sovittaessa ilta-aikoihin.

Kaikki Sokka Luxuriesin tuotteet on tarkoitettu kopioitavaksi virtuaalihevosten varustekollaaseihin. Hinnat ovat virtuaalieuroja, eikä näin ollen kyse ole oikeasta rahasta.

Mikäli olet ostanut varusteitamme aiemmin, päivitäthän tekijänoikeudet!

Tekijänoikeuksien merkitseminen

Tekstilinkkinä: Sokka Luxuries

<*a href="http://sokka.altervista.org/lux">Sokka Luxuries<*/a>

Poista tähdet. Linkin tulee löytyä varusteiden välittömästä läheisyydestä.

Tärkeää

Suoralinkittäminen sekä varusteiden muokkaus (kuvakoon muuttamista lukuunottamatta) on ehdottomasti kielletty.

Brodeerauksia, eli nimikoituja tuotteita, ei saa tehdä ilman ylläpidon lupaa.

Background © Pixabay - All rights © Sokka Luxuries 2017-2019