Timeless, long-lasting, an investment.

Royal Lux by Amanda by Isabella Vociferous Sokka
SL

Nahkatuotteet kuuluvat Sokka Luxuriesin valikoiman sydämeen, ja siksi malliston nimi on yksinkertaisesti Sokka. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovaa käyttöä ja aikaa, ja annammekin nahkatuotteillemme pitkän takuun. Hyvin hoidettu nahka on ekologinen valinta. Eettisestä näkökulmasta teemme kaikkemme, jotta materiaalin alkuperällä – naudoilla – olisi ollut hyvä elämä. Suosimme kotimaista nahkaa, mutta pienen saatavuuden vuoksi turvaudumme myös valikoituihin toimittajiin Pohjoismaissa.

Jännesuojat - Hivutussuojat

❱ Takaisin ylös

Sokka Luxuries

Sokka Tendon Boots

Laadukkaat ja kestävät, hevosen etujalkoja iskuilta suojaavat pehmeänahkaiset jännesuojat valkoisin yksityiskohdin. Kiinnitys kolmella pitävällä soljella, joissa paljon säätövaraa. Sisäpuoli integroitua geelipintaa, joka takaa tasaisen puristuksen ja pidon. Väreinä licorice, mocca, truffle, nougat, praline ja fudge, joko kultaisin, ruusukultaisin tai hopeisin soljin. Jännesuojat myydään pareittain.

Tarkemmat tuotetiedot

❱ Pehmeää nahkaa, sisäpuolella integroitu geelipinta
❱ Koot: pony / cob / full / extra full
❱ Puhdistukseen suositellaan nahanpuhdistusainetta
❱ Hinta: 120 v€
❱ Takaisin ylös

Sokka Luxuries

Sokka Fetlock Boots

Laadukkaat ja kestävät, hevosen takajalkoja hivutukselta suojaavat pehmeänahkaiset jännesuojat valkoisin yksityiskohdin. Kiinnitys kahdella pitävällä soljella, joissa paljon säätövaraa. Sisäpuoli integroitua geelipintaa, joka takaa tasaisen puristuksen ja pidon. Väreinä licorice, mocca, truffle, nougat, praline ja fudge, joko kultaisin, ruusukultaisin tai hopeisin soljin. Hivutussuojat myydään pareittain.

Tarkemmat tuotetiedot

❱ Pehmeää nahkaa, sisäpuolella integroitu geelipinta
❱ Koot: pony / cob / full / extra full
❱ Puhdistukseen suositellaan nahanpuhdistusainetta
❱ Hinta: 100 v€Background © Pixabay - All rights © Sokka Luxuries 2017-2019